Nieuwe business ontwikkelen? Kom naar ‘Kempen zonder Grenzen’!

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Bergeijk

Samen met Vlaamse en Nederlandse collega-ondernemers in de Kempen nieuwe business ontwikkelen? Kom dan naar de conferentie ‘Kempen zonder Grenzen’ op 10 juni a.s..

Nieuwe business ontwikkelen? Kom naar ‘Kempen zonder Grenzen’!

Innovatieprofessionals, financiers en subsidieadviseurs informeren u over de mogelijkheden om samen met Vlaamse en Nederlandse collega-ondernemers te werken aan nieuwe producten en diensten.

De regio de Kempen kent een goede sociaaleconomische infrastructuur met veel lokaal ondernemerschap. Ondernemersorganisaties, ontwikkelbedrijven en overheden aan beide kanten van de landsgrens willen met deze conferentie concrete handreikingen bieden voor innovatiekansen in de Kempen.

Wat kunt u verwachten?

De conferentie staat in het teken van ontmoeten en informeren. Innovatieadviseurs geven tips over samenwerken en innoveren. Professionals op het gebied van sociale zekerheid en financiering vertellen u over werken en ondernemen over de grens. De conferentie beoogt een praktische bijeenkomst te worden voor ondernemers die innoveren hoog op de agenda hebben staan.

Het actuele programma is te vinden op www.kempenzondergrenzen.eu. De conferentie vindt plaats 10 juni op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert van 13.00 – 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. Gastheer van deze conferentie is burgemeester Swachten van de Gemeente Bladel. Gedeputeerde Pauli van de Provincie Noord-Brabant opent de conferentie.

U kunt zich tot 1 juni aanmelden bij Jaimy Panjoel: kempenzondergrenzen@bladel.nl of via tel. 0497 - 361 636. U kunt ook bij haar terecht voor nadere informatie.

Samenwerkende organisaties

De conferentie wordt georganiseerd door het Huis van de Brabantse Kempen, Gemeente Bladel, Streekontwikkeling Boven-Dommel, Provincies Noord-Brabant en Antwerpen, Innovatiecentrum Limburg en Innovatiecentrum Antwerpen, VOKA Kempen, in samenwerking met de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, de Sociale Verzekeringsbank, Bureau Benelux, Rabobank en het Kempisch Ondernemers Platform.

Meer informatie over Huis van De Brabantse Kempen:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!