Nieuwe directeur Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging BZW

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: BZW

Mr. Ellen Kroese is met ingang van 1 oktober 2016 benoemd tot directeur van de Brabants-Zeeuwse Werkgeversverenging BZW. Zij volgt Henk Oderkerk op, die dit jaar als interim directeur aan BZW was verbonden.

Nieuwe directeur Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging BZW

Mevrouw Ellen Kroese is momenteel directeur van Van Spaendonck BrancheAdvies. Deze organisatie adviseert branche- en beroepsverenigingen bij het bepalen van hun strategie en de verdere professionalisering van deze organisaties. Ook in haar eerdere functies als directeur van diverse brancheorganisaties was zij actief op het gebied van organisatieontwikkeling, relatiemanagement en belangenbehartiging.

Inhoud geven aan de strategie

Ellen Kroeze is voorts verantwoordelijk voor het kenniscentrum ICOON, gekoppeld aan de leerstoel ‘innovatieve samenwerking’ binnen TIAS. Samen met de staf, het bestuur en de leden van BZW zal Ellen Kroese vorm en inhoud gaan geven aan de strategie van BZW.

Met ruim 2.700 actieve leden is BZW de belangrijkste belangenbehartiger van het Brabants-Zeeuwse bedrijfsleven. Alle toonaangevende bedrijven en organisaties uit de sectoren industrie, bouw, logistiek, groothandel en zakelijke dienstverlening, maar ook uit de sectoren zorg en onderwijs zijn aangesloten bij BZW. De organisatie vertegenwoordigt Brabant en Zeeland de landelijke ondernemersverenigingen VNO-NCW en MKB Nederland.

Meer informatie over VNO-NCW Brabant Zeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!