Nieuwe directeuren bij MKB-Nederland en VNO-NCW

MKB-Nederland en VNO-NCW passen de gezamenlijke directie aan, nu de bureaus van beide ondernemingsorganisaties volledig zijn geïntegreerd.

Nieuwe directeuren bij MKB-Nederland en VNO-NCW

Leendert Jan-Visser is vanaf heden benoemd tot directeur Verenigingszaken van beide organisaties. Sigrid Verweij wordt directeur Communicatie vanaf 1 juni 2013.

Leendert-Jan Visser, directeur van MKB-Nederland, wordt directeur Verenigingszaken van MKB-Nederland en VNO-NCW. Hij zal voor beide verenigingen verantwoordelijk zijn voor de ledencontacten en de coördinatie van het regionaal beleid. Zijn benoeming is per direct.
Visser blijft aan als directeur MKB-Nederland en blijft verantwoordelijk voor de Stichting Projecten en het Bureau Arbeidsvoorwaarden van MKB-Nederland.

Sigrid Verweij wordt per 1 juni directeur Communicatie. Zij gaat zich onder meer bezighouden met het vinden van en de communicatie met partners bij lobby-onderwerpen, de verdere vormgeving van het thema maatschappelijk verantwoord ondernemen en de toepassing van nieuwe media.
Verweij wordt verder verantwoordelijk voor de organisatie van de politieke contacten en de branchespecifieke lobby. Zij is nu bij VNO-NCW en MKB-Nederland verantwoordelijk voor het beleidsteam Regelgeving, Marktwerking en Consumentenbeleid.

Meer informatie over VNO-NCW:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!