'Nieuwe energiebesparingkansen in Gelderland'

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Provincie Gelderland

Op 11 september organiseert de provincie Gelderland samen met Energy2Go en Gasterra de bijeenkomst ‘Nieuwe energiebesparingskansen in Gelderland’ in Burgers Zoo. Hier kunt u kennismaken met wat er mogelijk is op energiegebied.

'Nieuwe energiebesparingkansen in Gelderland'

Energiebesparing is actueel. Technologie die kort geleden nog science fiction was, is nu al op de markt. Wilt u weten wat er mogelijk is op energiegebied? En welke technieken interessant zijn voor u? Laat u bijpraten over interessante innovaties en over de stimuleringsregelingen van de provincie Gelderland, zoals bijvoorbeeld zelf groene stroom opwekken in de winter. Zo kunt u ontdekken welke kansen er liggen en welke subsidies beschikbaar zijn.

Programma

Gedeputeerde  Annemieke Traag en oud-wethouder Margreet van Gastel van de gemeente Arnhem geven een toelichting. Daarnaast zijn er bijdragen van  energieco?peratie deA, Alliander, Kuijpers Ecopartners, Gasterra, Remeha en Spaar het Klimaat. In verschillende workshops wordt  ingegaan op de techniek en op voorbeeldprojecten. Bovendien is er een breed georiënteerd  informatieplein, waar u zich kunt laten informeren over onder meer de HRe-ketel op groen gas, brandstofcellen, gaswarmtepompen, hybride ketels, isolatiemogelijkheden en mini-warmtekrachtkoppeling. Deelname aan deze bijeenkomst  is kosteloos en vindt ’s middags en ’s avonds in twee sessies plaats in Burgers’ Zoo in Arnhem.

Aanmelden

Bent u installateur, adviseur, vastgoedeigenaar of werkt u bij een woningcorporatie, lokale energiecooporatie, MKB, gemeente of zorginstelling of bent u als inwoner van Gelderland geïnteresseerd? Meldt u dan aan voor deze bijeenkomst. U vindt hier ook meer informatie over de bijeenkomst.

Subsidie

Voor de subsidieregeling HRe ketel op groen gas (2.000 euro) kunnen Gelderlanders terecht bij de website subsidiegroengaswkk.nl. Voor het isoleren van de eigen woning (500 euro subsidie) kunnen eigenaren terecht bij hun eigen gemeente (alleen Wageningen doet niet mee).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!