Nieuwe naslagwerk RegioinBedrijf Noordoost-Brabant officieel gepresenteerd

  • Regionale ontwikkeling

Afgelopen donderdag is op een drukbezochte netwerkmiddag in de AgriFood Plaza de nieuwe editie van het RegioinBedrijf naslagwerk voor Noordoost-Brabant gepresenteerd. Roel Schutten, directeur AgriFood Capital overhandigde de gids aan vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, onderwijs en overheid.

Nieuwe naslagwerk RegioinBedrijf Noordoost-Brabant officieel gepresenteerd

Roel Schutten benadrukte tijdens zijn toespraak het belang van regionale samenwerking. Alleen door gezamenlijk in te zetten op innovatie en ontwikkeling kan de regio Noordoost-Brabant zichzelf blijven neerzetten als economische topregio. Hij gebruikte daarbij het naslagwerk als voorbeeld: "Deze gids is het fysieke bewijs van de verbindingen tussen de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven in Noordoost-Brabant."

Roel Schutten koos er daarom voor om drie exemplaren te overhandigen, aan:

  • Marian Wagemakers, Dalco Food, namens het bedrijfsleven,
  • Paul Maassen, beleidsadviseur gemeente Veghel, namens de overheid,
  • Rob van Roosmalen, Adviseur at HAS Kennistransfer & Bedrijfsopleidingen.

Economische thema's

Frans Moraal, directeur RegioinBedrijf, voegde in zijn korte speech toe dat de economische thema's, zoals AgriFood, Logistiek en Health & Farma uitgebreid aan bod komen in het naslagwerk. "Deze pijlers zijn van groot belang voor de regionale economie. Het is daarom van belang dat er een representatief beeld is van de 3 O's binnen de diverse sectoren."

AgriFood Capital

Het regionaal ondersteunend promotieprogramma voor de regio Noordoost-Brabant is dit jaar door RegioinBedrijf in samenwerking met AgriFood Capital ontwikkeld. Het programma –bestaande uit een offline en online campagne – zorgt voor een doorlopende actuele promotie van de regio.

Meer informatie over REGIOINBEDRIJF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!