Nieuwe netwerkcoaches gezocht in Veere

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Gemeente Veere

25 oktober: een inspirerende bijeenkomst voor bestaande en voor aankomende netwerkcoaches!

Op 25 oktober organiseert Manteling ism het CZW bureau een terugkomdag voor de vrijwilligers die in 2011 de training ‘Netwerkcoach’ hebben gevolgd. Op deze dag zijn ook geïnteresseerden voor deze vrijwilligersfunctie van harte welkom.
Het belooft een inspirerende bijeenkomst te worden!

Datum: 25 oktober 2012
Tijd: 13.30-16.30 uur
Locatie: Gemeentehuis Domburg

Op 20 november 2012 start de nieuwe training ‘Netwerkcoach’. Deze bestaat uit een aantal bijeenkomsten waarin de toekomstige coaches zich de methodiek ‘netwerkcoaching’ eigen gaan maken. Na het succesvol afronden van de training zullen zij als gecertificeerd netwerkcoach voor Manteling aan de slag gaan. Het betreft een pilotproject dat mogelijk gemaakt wordt met subsidie van het VSB-fonds en de gemeente Veere.

Wat is een netwerkcoach?


Een netwerkcoach helpt mensen die weinig of geen sociale contacten hebben bij het vergroten van hun netwerk. Dit is van belang want mensen hebben elkaar nodig, met een goed sociaal netwerk leven we gezonder, bereiken we meer en oordelen we positiever over ons leven.
Ben je geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende job? Lijkt het jou leuk om met iemand op onderzoek uit te gaan hoe je iemands netwerk kan vergroten? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Manteling. info@mantelingwalcheren.nl  0118-553530

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!