Nieuwe Programma Manager Energietransitie bij Kiemt

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Stichting Kiemt

Op 1 mei aanstaande start Jochem Garthoff als Programma Manager Energietransitie bij Kiemt. Zijn visie en drijfveren sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Kiemt; een stimulerende rol op het gebied van de energietransitie vervullen met een verfrissende blik en een hands-on mentaliteit.

Nieuwe Programma Manager Energietransitie bij Kiemt

Pragmatisch aan de slag met energietransitie

Jochem is zowel op zakelijk als persoonlijk vlak een goede aanvulling binnen het team. Samen met Franske van Duuren, verantwoordelijk voor het boosten van de circulaire economie, gaat hij aan de slag met het versnellen van transities en innovaties in de energietechnologie.

Bewuste keuze

“Bij Kiemt kan ik datgene doen wat ik nodig acht voor het versnellen van de energietransitie, namelijk deze op een pragmatische manier activeren; duwen en aanjagen, partijen die een stukje van de puzzel in handen hebben verbinden met relevante partners en zo wil ik mijn persoonlijke bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Kiemt biedt mij de omgeving en de ruimte om ook daadwerkelijk stappen te maken naar een tastbaar traject”, zegt een bevlogen Jochem.

Al vanaf de middelbare school, waar hij een bewuste keuze maakte voor de béta-vakken om deze in te zetten ten bate van het milieu, wilde hij bezig zijn met het realiseren van oplossingen voor de milieuproblematiek. Deze drijfveer zie je terug bij elke professionele rol die hij uitkiest, van waterzuiveringstechnoloog, sales waterzuiveringstechnologie, adviseur waterbeheer of projectmanager innovatie energietransitie bij Alliander tot Programma Manager Energietransitie bij Kiemt.

Directeur van Kiemt, Luc Kikkert, is verheugd met de aanstelling van Jochem en kijkt enthousiast uit naar de samenwerking. “Hij is intrinsiek gemotiveerd en brengt de nodige ervaring mee in het praktisch realiseren van energietransitie-trajecten. Zijn kennis van innovaties op dit gebied en zijn innemende persoonlijkheid zijn een goede aanvulling op ons team.”

Kiemt

Kiemt versnelt transities en innovaties voor de energietechnologie en circulaire economie en draagt zo bij aan een duurzame woon- en leefomgeving. Wij faciliteren, ondersteunen en adviseren ons netwerk van ondernemingen, overheid, onderwijs- en onderzoeksinstellingen bij complexe vraagstukken. Door het delen van onze ervaringen, bevindingen en oplossingen stimuleren we de beweging en vooruitgang.


Meer informatie over KIEMT, STICHTING:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!