Nieuwe serie Made in Overijssel

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kamer van Koophandel

RTV Oost start vanaf 20 september met een nieuwe serie van het tv-programma 'Made in Overijssel'.

Nieuwe serie Made in Overijssel

In het vernieuwde programma maken we kennis met bedrijven die in de provincie een krachtige voedingsbodem hebben gevonden. Bedrijven die een fundamentele plek in Overijssel hebben ingenomen en waar we trots op zijn!

Bij een nieuw format, hoort ook een nieuw gezicht. Presentatrice Dorothée Loorbach neemt de kijker elke week mee in een beleving van trots en maakt kennis met bijzondere ondernemers en mooie bedrijven uit Overijssel. In elke aflevering van 'Made in Overijssel' komen vier items aan bod:

Overijssel in Bedrijf
In 'Overijssel in bedrijf' gaat Dorothée in gesprek met de directeur en een medewerker van een bedrijf. De kijker maakt op belevende wijze kennis met het bedrijf van A tot Z. Van de geschiedenis en productontwikkeling tot en met het toekomstperspectief.

Overijssel in Productie 
Wilt u weten hoe ijs wordt gemaakt of hoe een kunstgrasmat wordt geproduceerd? In 'Overijssel in Productie' ktijg u precies tezien hoe een specifiek product door een Overijssels bedrijf wordt geproduceerd. Van softijs tot kunstgrasmat, van fiets tot tuinstoel.

Ondernemend Overijssel
In 'Ondernemend Overijssel' gaat Dorothée een gesprek aan met een boeiende persoonlijkheid uit Overijssel op een door deze persoon uitgekozen locatie. Dit kan zijn tijdens het ontbijt aan de keukentafel, in de auto op weg naar het werk, of tijdens een sportieve tocht te paard.

KvK MVO Award
Net als vorig jaar worden ook dit seizoen weer een aantal bedrijven voorgesteld die kans maken op de KvK MVO Award. De Kamer van Koophandel wil met de Award bedrijven stimuleren om met duurzaam ondernemen aan de slag te gaan of dit verder te ontwikkelen. In de laatste aflevering van 13 december a.s. wordt in een spannende ontknoping in een live-uitzending bekend gemaakt wie de KvK MVO Award 2010 wint.

Uitzendingen zijn elke maandag op TV Oost te zien om 16.20 uur, 21.30 uur, 22.30 uur, 23.30 uur en op dinsdag elk uur van 00.30 uur tot 09.30 uur, 12.38 uur en 16.40 uur (tijden onder voorbehoud).

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!