Nieuwe site over kansen van sportevenementen voor bedrijven

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Vrijetijdshuis Brabant

Komende vrijdag, 15 maart 2013, wordt SportinBrabant.nl officieel gelanceerd. Dat gebeurt tijdens het Plaza Sportevenementen en Economie, over de kansen van sportevenementen voor bedrijven in Brabant.

Nieuwe site over kansen van sportevenementen voor bedrijven

De hoofdrol is tijdens de lancering weggelegd voor de gedeputeerde van sport, Brigite van Haaften-Harkema.

Sportevenementen met een bovenregionale uitstraling

Op de website www.sportinbrabant.nl vindt u straks alle Brabantse sportevenementen met een bovenregionale en landelijke uitstraling terug. Voor de provincie Noord-Brabant levert de website een bijdrage aan de profilering van Brabant op het gebied van sport. Brabantse sportevenementen hebben met de site de mogelijkheid om bovenlokaal publiek te bereiken of de krachten te bundelen met andere (sport)evenementen.

Brabantse vrijetijdsaanbod online

SportinBrabant.nl is één van de websites die haar informatie uit een Brabantbrede database met vrijetijdsinformatie haalt. Andere websites uit dat netwerk zijn onder andere UitinBrabant.nl, RoutesinBrabant.nl en VVVBrabant.nl. Deze database maakt het mogelijk om het totale actuele vrijetijdsaanbod centraal in te voeren en daarna op maat via de verschillende kanalen te ontsluiten. Dat draagt bij aan het uitlichten van Brabant als recreatief aantrekkelijke provincie, met als doel een toename van de bestedingen in de Brabantse vrijetijdseconomie.

Heeft u vragen over Sportinbrabant.nl, neem dan contact op met Bart Stadhouders.

Meer informatie over VisitBrabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!