Nieuwe site: www.uwpand.nl

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: NV Economische Impuls Zeeland

Uwpand.nl is de bedrijfsonroerend goed site van REWIN West-Brabant en Economische Impuls Zeeland.

Nieuwe site: www.uwpand.nl

Sinds 1 januari 2011 is www.uwpand.nl on-line, een initiatief van NV REWIN West-Brabant en NV Economische Impuls Zeeland. Uwpand.nl is een website met daaraan gekoppeld een databestand waarin het totale aanbod aan zowel kantoor- en/of bedrijfsruimte als bouwkavels in de regio Zuidwest-Nederland is gebundeld. Dé plek voor ondernemers om snel alle informatie te vinden over mogelijke nieuwe vestigingslocaties in West-Brabant en Zeeland.

REWIN en Impuls zijn de regionale ontwikkelingsmaatschappijen van resp. West-Brabant en Zeeland. Zij stimuleren namens de regionale gemeenten, de Kamer van Koophandel en in Zeeland ook de provincie en het onderwijs,  de bedrijvigheid in Zuidwest-Nederland en begeleiden bedrijven die zich in dit deel van Nederland willen vestigen.
Een belangrijk instrument in de dienstverlening van REWIN en Impuls is een door hen ontwikkeld databestand, met daarin al het bedrijfsonroerend goed dat in Zuidwest-Nederland te koop of te huur wordt aangeboden door – zowel de verenigde als de zelfstandige - makelaars, projectontwikkelaars en particuliere aanbieders. Dit databestand, dat al jarenlang succesvol wordt ingezet en waarin inmiddels bijna 1.500 objecten bijeen zijn gebracht, wordt nu nog eenvoudiger toegankelijk gemaakt via de site uwpand.nl.

Waar ter wereld men zich ook bevindt, het enige dat men nodig heeft is een internettoegang om met www.uwpand.nl, bij wijze van spreken vanuit de luie stoel, in één keer  in geheel Zuidwest-Nederland interessante kantoor- en bedrijfspanden te selecteren, èn hiervan alle details te bekijken, inclusief voorzieningen, foto's en de exacte locatie.  

Omdat het totale aanbod van alle in het gebied actieve  makelaars en andere vastgoedpartijen in uwpand.nl is opgenomen, hoeft de ondernemer die op zoek is naar passende kantoor- of bedrijfsruimte hiervoor niet langer een bezoek te brengen aan de vele individuele websites van de aanbieders. En dankzij de medewerking van en samenwerking met deze commercieel vastgoedpartijen, geeft deze database op elk moment een volledig overzicht van het aanbod in Zuidwest-Nederland.  Uwpand.nl is daarin uniek en de enige website in zijn soort in Nederland.

Met uwpand.nl willen REWIN en Impuls dus vragers en aanbieders van kantoor- en/of bedrijfsruimte en kavels in Zuidwest-Nederland sneller en efficiënter bij elkaar brengen, en op die manier de economie van deze regio stimuleren.  
Zowel zoekers als aanbieders van commercieel vastgoed in de regio Zuidwest-Nederland worden van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan www.uwpand.nl

Mocht men overigens een pand te koop of te huur aanbieden dat nog niet op uwpand.nl is opgenomen, dan kan men dat via de website aanleveren.

Voor meer informatie neemt u contact op met dhr. Van Liefland, email: gvanliefland@impulszeeland.nl of tel: 0118 673 577

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!