Nieuwe tender Innovatie Prestatie Contracten (IPC) geopend

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Syntens Innovatiecentrum

Het ministerie van Economische Zaken stelt 7 miljoen euro beschikbaar voor de Innovatie Prestatie Contracten (IPC-)regeling om samenwerking en innovatie in het MKB te versterken.

Nieuwe tender Innovatie Prestatie Contracten (IPC) geopend

De IPC-regeling zal opengesteld worden voor aanvragen van 1 mei 2013 t/m 20 juni 2013. Dat de IPC-regeling succesvol is, bewijzen vele trajecten die inmiddels zijn afgerond. In onderstaand filmpje vertellen de deelnemers aan het IPC Logistiek over hun ervaringen en resultaten van hun traject.

Meer filmpjes zijn te bekijken op www.syntens.nl/samenwerken.

Wat is IPC?

Innovatie Prestatie Contract (IPC) is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken om innovatie en samenwerking te stimuleren. Een IPC groep bestaat uit 10 tot 20 MKB ondernemers die (deels) gezamenlijk innoveren. De groep wordt vertegenwoordigd door een penvoerder, dit is een non profit organisatie die ondernemersbelangen behartigt, zoals bijvoorbeeld een brancheorganisatie. De IPC regeling wordt uitgevoerd door Agentschap NL, zij beoordelen de aanvragen.

Syntens ondersteuning bij IPC projecten

Syntens Innovatiecentrum helpt de kans van slagen van innovaties in IPC (Innovatie Prestatie Contract) verband te vergroten. Dat doen ze door ondersteuning in drie richtingen: verbinden, kennis en procesbegeleiding.

Video bij artikel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!