Nieuwe vestiging Medinova in Breda

  • Farma & Zorg
  • Bron: Rewin

Medinova, een netwerk van drie zelfstandige behandelcentra, opent in 2011 haar vierde vestiging aan de Takkebijsters in Breda.

Nieuwe vestiging Medinova in Breda

 
Naast  de bestaande en zeer succesvolle vestigingen in  Rozendaal (Gelderland), Haarlem en Rotterdam zocht Medinova een locatie in het zuidwestelijk deel van het land om mensen medisch specialistische zorg van uitstekende kwaliteit met snelle toegangstijden in hun directe woonomgeving te bieden.

Medinova biedt in haar behandelcentra  behandelingen aan op het gebied van de orthopedie, neurochirurgie, plastische- en cosmetische chirurgie, oogheelkunde en heelkunde. De kliniek in Breda zal zich volledig concentreren op orthopedie en neurochirurgie. Dit wil zeggen dat mensen met klachten op het gebied van knie, schouder, enkel, voet of rug die snel behandeld willen worden in Medinova Kliniek Breda terecht kunnen. Medinova heeft met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over wachtlijstbemiddeling en vergoeding van behandelingen, dit wil zeggen dat de behandelingen die binnen de basisverzekering vallen bij Medinova 100% worden vergoed.

Volgens mevrouw Drs. Yolande Mansveld, directeur van Medinova, was de keuze voor Breda een logische keuze. "We hebben hier de perfecte locatie gevonden. Ook de support en medewerking van de betrokken bestuurlijke- en ambtelijke contactpersonen van de gemeente Breda, REWIN en BRIM hebben heeft in belangrijke mate bijgedragen aan deze keuze. Wij willen zo snel mogelijk in dit deel van het land aan de slag, zodat men terecht kan voor hoogwaardige behandelingen op orthopedisch gebied."

Ook voor werkgevers is het interessant dat er een Medinova kliniek in zuidwest Nederland komt.

Medewerkers met klachten kunnen snel terecht in de klinieken van Medinova en door de innovatieve manier van behandelen zijn ze ook snel weer op de been. "En dat juichen wij als stadsbestuur zeer toe", aldus de heer Meeuwis, Wethouder Economische Zaken van Breda.

"Voor een interessante aanwinst en werkgever als Medinova lopen wij zo mogelijk nog net dat stapje harder ", vervolgt  Meeuwis. "Dit nieuwe behandelcentrum biedt naast welkome werkgelegenheid, de ingezetenen uit zuidwest Nederland meer keuzemogelijkheden bij het invullen van hun eigen gezondheidszorg. "

Medinova Kliniek Breda zal in de zomer van 2011 haar deuren openen. Voor meer informatie kijk op www.medinova.com

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!