Nieuwe voorzitter MKB-IJssel-Vecht

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: MKB

Edith Punt (53) uit Zwolle is de nieuwe voorzitter van MKB-IJssel-Vecht, de regionale afdeling van MKB-Midden.

Hiermee is Edith Punt de opvolgster van Colard Sjerps die bijna 8 jaar voorzitter van MKB IJssel-Vecht in de regio is geweest. Onder zijn voorzitterschap is het ledental en de zichtbaarheid van MKB in de regio sterk gegroeid.

Edith Punt is directeur/eigenaar van Edith Punt Consultancy in Zwolle. Vanuit de gedachte: “Mensen zijn net toverballen, het ligt maar aan de zuurgraad van de omgeving wat ze van zichzelf laten zien”, ondersteunt ze bedrijven om de parallel tussen bedrijfsdoelen en de ambities van individuele medewerkers te vinden en te benutten.


Daarnaast zet Edith Punt zich vol overgave in voor het regionale ondernemerschap, o.a. door haar bestuursrollen binnen het NTCC (Netherlands Thai Chamber of Commerce) Den Haag en de VVD Afdeling Zwolle. Zij begon haar loopbaan in het Verre Oosten en vervult nog regelmatig internationale opdrachten. Punt is een actief lid van EPWN (European Professional Women Network) Amsterdam. In Zwolle is zij ook voorzitter van de theatergroep De Jonge Honden.

“MKB-IJssel-Vecht wil samen met VNO-NCW een krachtige lobby richting de politiek voeren. Dit is in het belang van het gehele bedrijfsleven in de regio. Ook wil ik me inzetten voor het versterken van lokale MKB-organisaties. Daarmee creëren we een groter draagvlak dat ons beter in staat stelt de gezamenlijke belangen van bedrijven te behartigen. En daar hoort ook in de huidige globalisering het internationaal zaken doen bij”, aldus Edith Punt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!