Nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Rivierenland op 13 januari

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

Op woensdag 13 januari 2016 organiseren VNO-NCW Rivierenland en de zes ondernemersverenigingen uit de regio de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst bij Van der Valk Hotel in Tiel.

Nieuwjaarsbijeenkomst VNO-NCW Rivierenland op 13 januari

Zoals voorgaande jaren zal de bijeenkomst worden geopend door Joris Nelissen, voorzitter VNO-NCW Rivierenland. Hij zal daarbij terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op wat 2016 ons te bieden heeft.

Lezing Hans de Boer

Vervolgens zal VNO-NCW voorzitter Hans de Boer een lezing geven. De laatste 10 jaar was hij commissaris en adviseur bij diverse organisaties. Sinds 1 juli 2014 is deze geboren Fries voorzitter van VNO-NCW met een heldere mening over economische groei. Wij zijn benieuwd naar zijn ervaringen en wat hij kan betekenen voor de ondernemers in Nederland.

Aanmelden

Samen met de sponsoren, Rabobank, Van der Valk Hotel Tiel, AT&C Accountents, J.C.van Kessel BV, BIZ, Bierman Advocaten,zal de avond worden afgesloten met een toast op het nieuwe jaar en een buffet. Wilt u aanwezig zijn bij deze nieuwjaarsbijeenkomst, neem dan contact op met het verenigingsbureau van VNO-NCW Midden via telnr. 055-5222606.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!