Nominatie RoutesinBrabant.nl voor Rob de Bes Award

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Vrijetijdshuis Brabant

Vrijetijdshuis Brabant is met de website RoutesinBrabant.nl genomineerd voor de Rob de Bes Award in de categorie Wegwijzer.

Nominatie RoutesinBrabant.nl voor Rob de Bes Award

De Rob de Bes Award is de innovatie- en aanmoedigingsprijs voor de vrijetijdssector, die jaarlijks wordt uitgereikt door VVV Nederland.

Op 15 juli 2010 maakt VVV Nederland de top 10 bekend, waarna iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet. Op 30 september 2010 wordt door een vakjury uit de vijf beste nominaties de winnaar gekozen.

RoutesinBrabant.nl
RoutesinBrabant.nl is een initiatief van Vrijetijdshuis Brabant in samenwerking met Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE), SES West-Brabant, ROM en Regio VVV Meierij Noordoost-Brabant. De website werd in februari 2010 tijdens de landelijke fiets- en wandelbeurs officieel gelanceerd door wielerkoningin Marianne Vos. RoutesinBrabant.nl omvat de grootste online database van recreatieve routes ter wereld. RoutesinBrabant.nl geeft een overzicht van het grootste aaneengesloten fietsnetwerk, talloze kilometers aan wandelnetwerken en honderden themaroutes die leiden langs de meest bijzondere plekken in Brabant.

Voor RoutesinBrabant.nl is ook een routewidget ontwikkeld. Via deze widget kunnen toeristisch-recreatieve ondernemers op hun eigen website routes uit de nabije omgeving tonen, samen met actuele informatie over vrijetijdsmogelijkheden. Kijk voor meer informatie over de widget op www.brabantwidget.nl.

Meer informatie over VisitBrabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!