Nominatie voor Brabantse Kempentrofee geopend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Huis van de Brabantse Kempen

Op zaterdag 8 november wordt in Bergeijk de jaarlijkse Brabantse Kempentrofee uitgereikt. Een bijzondere waardering voor bedrijven, organisaties of personen die bijdragen aan een vitale Kempische regio.

Nominatie voor Brabantse Kempentrofee geopend

Met de uitreiking van de Kempentrofee wil het Streekplatform, hèt samenwerkingsverband in De Brabantse Kempen, projecten en initiatieven onder de aandacht brengen die zich onderscheiden door hun vernieuwende aanpak of samenwerking.

Vakkundige jury

Bedrijven, organisaties of personen die zich afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt door een bijzonder project, product of initiatief kunnen worden voorgedragen voor de Kempentrofee 2014. Het nomineren kan tot 15 september 2014! Uit alle genomineerden kiest een vakkundige jury vijf kandidaten. Door een publiekstemming zal uiteindelijk één winnaar worden gekozen.

De genomineerden worden kenbaar gemaakt via diverse publicaties en de winnaar kan rekenen op communicatieve ondersteuning bij het uitdragen van zijn kwalificatie.

Doe mee en laat je blijk van waardering zien voor een bijzonder initiatief! Download het voordrachtformulier hier en stuur dit vóór 15 september in! De organisatie is in handen van het Huis van De Brabantse Kempen.

Meer informatie over Huis van De Brabantse Kempen:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!