Nominatie voor Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer 2010

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Tilburg

Nominatie MVO 2010

Nominatie voor Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer 2010

Er zijn 6 Tilburgse bedrijven genomineerd voor beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer. Stemmen kan tot 15 september op mvoprijs.nl.

Er waren achttien aanmeldingen voor de MVO-prijs. Een jury heeft daar zes bedrijven uit geselecteerd die nu meedingen naar de titel beste maatschappelijk verantwoorde ondernemer. De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde): Van Helvoirt Groenprojecten, Brouwerij Koningshoeven, Rock 'n Rivers, Delicia, Hoppenbrouwers Elektrotechniek en Koninklijke Saan.

Onafhankelijke jury
Na de keuze van het publiek blijven de drie ondernemers over die de meeste stemmen krijgen. Daaruit kiest een onafhankelijke jury de winnaar. Die wordt op 7 oktober bekendgemaakt. De MVO-prijs wordt elke twee jaar uitgereikt. Het is een initiatief van de gemeente en het COS Brabant om maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren. Ondernemers die op deze manier werken, stemmen hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu. De winnaar krijgt onder meer een award en een reportage in een magazine.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!