Nominaties Business Event gemeente Nunspeet bekend

 • Regionale ontwikkeling
 • Bron: VNO-NCW Midden

Na een zorgvuldige beoordeling van de kandidaten door de jury, onder leiding van notaris Pieter Pieltjes, zijn de genomineerden voor het Business Event gemeente Nunspeet bekend gemaakt.

Nominaties Business Event gemeente Nunspeet bekend

Een zogeheten voordrachtcommissie bestaande uit Sanne van Ommen, Engbert van ’t Hul, Arie Bakker, Marty Fidder, Henk Bronkhorst, René Slager, Aldo Kemink en Jos Dekker, heeft uit alle ingezonden kandidaten een selectie gemaakt en deze in een juryboek aan de jury overgedragen. Hieronder een overzicht van de negen genomineerden:

Jonge Ondernemer/Onderneming van het jaar

 • Outdoor Centrum Nunspeet (voorheen Extrarius Adventures) - Hendrik-Jan Borsboom en John Storm
 • Restaurant ’t Edelhert - Ko Bostelaar en Gerben Berkhoff
 • Stella Fietsen - Daan van Renselaar en Wilco van de Kamp

MKB en Detailhandel

 • Energy Sport - Ron en Anita Lubbersen
 • Restaurant Novice - Gerwin Kuiper & Jeanet van Rijssen
 • Slaa + van Asselt architecten BNA - Jaap Slaa en Gerrit van Asselt

Industrie en Dienstverlening

 • Arma Keukens – Wouter Roordink en Alexander Bart
 • Hellebrekers Technieken - Eddy Vlijm
 • Well-Fair BV - Jaap Frens en Hendri Frens

Samen met de overige juryleden; Harry Frens, Christian van ‘t Slot en Harry Westerbroek, staat de juryvoorzitter voor de taak om de genomineerden te beoordelen en de uiteindelijke winnaars uit te kiezen.

Ruben Nicolai

Het Business Event gemeente Nunspeet vindt 14 april a.s. plaats in de Veluvine in Nunspeet. De presentatie is in handen van de bekende televisiepresentator en cabaretier Ruben Nicolai. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën.  Na het officiële programma, wat rond 21.30 uur is afgelopen, is er de gelegenheid om te netwerken. Dit informele programma staat geheel in het teken van het onderhouden, opfrissen en leggen van zakelijke contacten.

Kaartverkoop

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt € 45,00 per persoon exclusief BTW. U kunt uw kaarten bestellen via de website van de organisatie: www.businesseventnunspeet.nl. Het Business Event gemeente Nunspeet wordt breed ondersteund door official partners Lentink & de Jonge en de gemeente Nunspeet, VNO-NCW Midden, businesspartners, Ondernemers Vereniging Nunspeet, Ondernemers Vereniging Elspeet, BedrijvenKring Nunspeet, Horeca Nederland regio Nunspeet, Recron regio Nunspeet en LTO regio Nunspeet

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!