Nominaties voor Ondernemer van het jaar 2013 Beuningen bekend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Beuningen

Lammert Moerman (Jee-O-Europe uit Weurt), Elke Peters (Elke dag...), Willem van der Voort (Showlight BV uit Beuningen) en Arnold Theuws (Quantore) zijn de genomineerden voor de titel “Ondernemer van het jaar 2013”.

Nominaties voor Ondernemer van het jaar 2013 Beuningen bekend

De jury, bestaande uit mevrouw W. Göttgens en de heren M. Enning, H. Peters en P. Gerrits, brengt op dinsdag 18 maart een bezoek aan de vier genomineerde bedrijven. Tijdens dat bezoek stellen zij vragen over de mate van onderscheidenheid, continuïteit, uitstraling, servicegerichtheid, duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, mensgerichtheid en innovatief vermogen. Op basis van deze eigenschappen kiest de jury de “Ondernemer van het jaar 2013”. Deze verkiezing vindt voor de zevende keer plaats.

De bekendmaking

De bekendmaking vindt plaats op woensdag 2 april in slot Doddendael in Ewijk. Vorig jaar werden Gert en Piet Gerrits van Gerrits Transportbedrijf BV uit Winssen verkozen tot “Ondernemer van het jaar 2012”. De bekendmaking valt, net als vorig jaar, samen met een informele bedrijvencontactbijeenkomst. De uitnodigingen hiervoor worden eind volgende week verstuurd.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!