Noord-Veluwse gemeenten volgen nauwlettend de situatie van TSN Thuiszorg

  • Farma & Zorg
  • Bron: Regio Noord-Veluwe

TSN Thuiszorg heeft uitstel van betaling aangevraagd voor het onderdeel ‘Hulp bij het huishouden’. In de regio Noord-Veluwe en Zeewolde krijgen veel inwoners huishoudelijke hulp van thuiszorgorganisatie TSN.

Noord-Veluwse gemeenten volgen nauwlettend de situatie van TSN Thuiszorg

Ook werken er veel mensen in de regio bij TSN. “TSN heeft ons verzekerd dat de dienstverlening tijdens het uitstel van betaling gewoon doorgaat. Dat is voor ons belangrijk, de clienten kunnen niet zonder.  We volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen waar nodig actie ondernemen. ”, zegt Liesbeth Vos, bestuurlijk trekker Wmo van regio Noord-Veluwe en Zeewolde en wethouder van gemeente Oldebroek.

TSN

Thuiszorg Service Nederland (TSN) is een grote zorgaanbieder in de regio Noord-Veluwe. Meer dan de helft van de mensen die in de regio hulp bij het huishouden krijgen, zitten bij TSN. “We zijn in nauw contact met TSN en hebben overleg met alle betrokken partijen om de gevolgen voor de clienten en de medewerkers zoveel mogelijk te kunnen beperken. Meer kunnen we op dit moment niet doen.”, geeft Liesbeth Vos aan. Ze verwacht dat er snel meer duidelijkheid komt over de situatie bijTSN Thuiszorg, dan wordt gekeken naar oplossingen. TSN Thuiszorg heeft een helpdesk ingericht waar cliënten en medewerkers terecht kunnen met vragen.

Meer informatie over VERWIJDERD:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!