Noordoost-Brabantse gemeenten maken zich op voor Brabantse foodjaar 2018

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: AgriFood Capital

Nog een paar weken en dan barst het Brabantse foodjaar los. Op 1 maart a.s. wordt Brabant Europese Regio van de Gastronomie feestelijk afgetrapt op CHV de Noordkade in Meierijstad.

Noordoost-Brabantse gemeenten maken zich op voor Brabantse foodjaar 2018

In de aanloop hiervan borrelt en bruist het al volop in Noordoost-Brabant. Zo organiseerden bijvoorbeeld Oss, Uden en Meierijstad bijeenkomsten voor ondernemers en/of het brede publiek. Landerd trekt op samen met de andere Maashorstgemeenten en ook Land van Cuijk heeft een programma in de steigers. En eerder kondigde 's-Hertogenbosch aan grootse plannen te hebben.

De Brabantse ondernemers, regio’s en gemeenten staan samen garant voor een spetterend jaarprogramma. Hierin draait alles om voedselinnovatie en voedselbeleving, dat waar Brabant van oudsher in uitblinkt.

Als mede-initiatiefnemer van het Brabantse foodjaar ontwikkelde AgriFood Capital samen met ondernemers het innovatieprogramma We Are Food 2018. Tien maanden lang staan 10 thema's centraal waarin Brabant voorop loopt. Ofwel: de 'Brabantse Keukens'. Voor bezoekers en inwoners maakte Visit Brabant samen met ondernemers en andere partijen het inspirerende Brabant Celebrates Food. Het Brabantse foodjaar wordt 'gevoed' door de provincie Noord-Brabant.

Meedoen? Ga naar www.wearefood.nl

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!