Oddessey Solutions winnaar klankbordprijs 2012

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Ondernemersklankbord

De Klankbordprijs 2012 Oost Brabant is gewonnen door Clifford Francis van Oddessey Solutions uit Eindhoven.

Oddessey Solutions winnaar klankbordprijs 2012

Deze prijs van Stichting Ondernemersklankbord wordt 26 februari in Eindhoven uitgereikt door Jos Rooijakkers, directievoorzitter Rabobank Eindhoven-Veldhoven.

Innovatief

In juli 2003 werd Oddessey Solutions opgericht met het doel bedrijven en consumenten direct met elkaar in contact te brengen. Om de zakelijke markt praktische, doeltreffende en rendabele oplossingen te bieden voor digitale 1-op-1-communicatie stelt Oddessey Solutions een customer-made technologie beschikbaar via internet.

Hierdoor is er een snellere en gerichtere communicatie mogelijk tussen klanten. Korte communicatielijnen, snelle schakeling en een uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring in geautomatiseerde totaaloplossingen vormen de stuwende kracht achter deze relatief kleine en enthousiaste club mensen. Oddessey steekt veel tijd in de ontwikkeling van  innovatieve technologieën, die gebaseerd zijn op de technologie van morgen.

Klankbordprijs

De Klankbordprijs wordt tweejaarlijks uitgereikt aan die ondernemer die, naar de mening van de jury, in een voorgaande periode het beste resultaat heeft behaald uit de adviezen van een adviseur van Stichting Ondernemersklankbord. Stichting Ondernemersklankbord is een landelijke adviesorganisatie, die als doel heeft de succeskansen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en in de agrarische sector te vergroten.

Adviseurs

Adviseurs van Ondernemersklankbord zijn vrijwilligers. Oud-ondernemers, managers en verdere vakspecialisten met een werkzaam leven achter de rug. Gepensioneerd, maar allen nog actief. Doel is het overdragen van kennis en het actief begeleiden van jonge ondernemers in het MKB en de agrarische sector die behoefte hebben aan een klankbord. Een ervaren luisteraar die op basis van kennis en kunde misschien net dat zetje kan geven waardoor de zaken een andere wending nemen.

Stichting Ondernemersklankbord wordt ondersteund door het bedrijfsleven (waaronder Rabobank Nederland, Univé, Kamers van Koophandel) en (semi-) overheid (waaronder Ministerie van Economische Zaken). Voor de Stichting zijn landelijk zo’n 300 adviseurs  actief. Jaarlijks begeleiden zij belangeloos 3.000 ondernemers. De adviseurs zijn georganiseerd in regionale teams en werken nauw samen met de in die regio gevestigde Kamer van Koophandel. In Oost Brabant zijn 24 adviseurs actief.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!