Officiële opening Grow Campus op 16 oktober

  • Onderwijs & Training
  • Bron: AgriFood Capital

Op vrijdag 16 oktober a.s. vindt de officiële start plaats van de Grow Campus in ‘s-Hertogenbosch, tijdens de Dutch Agrifood Week: een feestelijk moment om u te laten zien wat de Grow Campus voor u kan betekenen.

Officiële opening Grow Campus op 16 oktober

De Grow Campus is een samenwerking van HAS Hogeschool, Avans Hogeschool, Helicon Opleidingen, ZLTO, Gemeente ’s-Hertogenbosch, AgriFood Capital en Brabantse ondernemers in agrifood.

De agri- en foodsector in Nederland is verantwoordelijk voor 10% van het BBP en de nationale werkgelegenheid. De groeikansen zijn legio door een toenemende vraag naar voedsel, grondstoffen en gezonde producten. Daarom hebben de initiatiefnemers de Grow Campus opgericht.

Grow Campus is een breed netwerk van partijen en bedrijven uit de gehele agrifood sector. Bij de Grow Campus wordt er geloofd in kennis- en krachtenbundeling van onderwijs, (toegepast) onderzoek en bedrijven. De community werkt samen om de toppositie van ondernemers, groot en klein, in agrifood te versterken of te creëren. Kom de campus ontdekken!

U bent van harte welkom om bij de Kick off van de Grow Campus aanwezig te zijn!

Programma

12:45u Feestelijke inloop met lunch verzorgd door Food Designers
13:30u Podiumpraat
  • Welkom door Hans Dröge, voorzitter Grow Campus
  • Keynote spreker Meiny Prins, algemeen directeur Priva
  • Top ondernemers uit de agrifood sector die deelnemen aan de Grow Campus aan het woord!
  • Presentatie van het nieuwe Insectlab
14:20u Officiële opening Grow Campus
14:30u

Mix&match: ga in gesprek met collega-ondernemers, studenten en onderzoekers en ontdek wat de Grow Campus voor u kan betekenen

Rondleiding over de Grow Campus, neem een kijkje in bijvoorbeeld het Insectlab, de nieuwe kas, het Tech Lab, de Voedingsmiddelentechnologiehal en de klimaatkamers

16:30u Einde event

Aanmelden kan via de website van de Grow Campus. Daar vindt u ook informatie over route en parkeren. Locatie Kick off: HAS Hogeschool, Onderwijsboulevard 221, ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!