Oldebroek zoekt leden klankbordgroep bedrijventerrein Hattemerbroek

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Oldebroek

De gemeente Oldebroek is op zoek naar betrokken inwoners van Hattemerbroek die een visie hebben over de leefbaarheid van hun dorp. Bent u die inwoner van Hattemerbroek die we zoeken?

Oldebroek zoekt leden klankbordgroep bedrijventerrein Hattemerbroek

Wilt u meedenken over de plannen voor het nieuwe bedrijventerrein? Hebt u tijd of kunt u tijd maken en wilt u die tijd ook inzetten? Reageer dan voor 9 september op deze oproep.

Bedrijventerrein Hattemerbroek

Langs de A28 bij Hattemerbroek ligt een bedrijventerrein dat voor lokale bedrijven is bedoeld. Door de bedrijfseconomische situatie in ons land is de belangstelling voor het bedrijventerrein kleiner dan verwacht. Uit een marktanalyse is gebleken dat de logistiek- en transportmarkt  kansen biedt. Met een aansluiting op de A28 is het bedrijventerrein aantrekkelijk voor deze bedrijfstak.

De drie omliggende gemeenten besloten daarom een andere koers te kiezen. De gemeenteraden van Hattem, Heerde en Oldebroek besloten met de visie ‘Vernieuwd Perspectief’ tot het ontwikkelen van een bovenregionaal bedrijventerrein. Dit betekent dat er dan grotere kavels worden uitgegeven en dat bedrijven met een hogere milieucategorie zich er kunnen vestigen. Binnenkort start de gemeente Oldebroek met de voorbereidingen voor een nieuw bestemmingsplan Bedrijventerrein Hattemerbroek. 

De volledige vacaturetekst vindt u op www.oldebroek.nl/actueel/vacatures

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!