Onderneem circulair: Dien uw voorbeeldproject in

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Topsectoren.nl

Maak kans op publiciteit en ondersteuning van uw circulaire initiatief. Nederland richt zich op de ontwikkeling van een circulaire economie. Daarin draait het letterlijk om hergebruik van producten en grondstoffen.

Onderneem circulair: Dien uw voorbeeldproject in

Het programma Nederland Circulair, een samenwerking van publieke en private partijen, roept u als ondernemer op een innovatief voorbeeldproject in te dienen.

Nederland Circulair wil de komst van een circulaire economie versnellen. Binnen dit programma werkt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) samen met Circle Economy, Click NL Design, De Groene Zaak, Het Groene Brein en MVO Nederland. Zij werken aan een circulaire economie gesteund door partners zoals het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Innovatief en tot de verbeelding sprekend

Het programma roept ondernemers op hun zogeheten Circulaire Icoonprojecten in te dienen. Het gaat om innovatieve projecten die tot de verbeelding spreken en laten zien of tastbaar maken wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Tot 1 oktober indienen

Ondernemers kunnen tot 1 oktober 2015 hun Circulaire Icoonprojecten indienen. Een onafhankelijke jury buigt zich over de inzendingen. Op 17 november 2015 maakt zij de winnaars bekend op een landelijk evenement van Nederland Circulair. De Circulaire Icoonprojecten worden ook vóór en tijdens het Nederlands EU-voorzitterschap in de eerste helft van 2016 uitgebreid in de schijnwerpers gezet.

Ga voor meer informatie naar de website van Nederland Circulair.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!