Ondernemen kun je niet meer alleen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB Nederland

Ondersteuning van mkb-ondernemers is door de huidige economische situatie meer dan ooit nodig. Daarom hebben MKB-Nederland, KvK en VNO-NCW Stichting Strategisch Ondernemerschap opgericht.

Ondernemen kun je niet meer alleen

Ondernemen is altijd al een risicovolle activiteit geweest. De huidige tijd is echter zo complex dat het bijhouden van alle technologische en logistieke alsmede nationale en internationale mogelijkheden schier onmogelijk is geworden voor de individuele mkb-ondernemer die ook vaak hand-on bezig moet zijn om de voortgang van zijn bedrijf zeker te stellen.

De Stichting Strategisch Ondernemerschap is een initiatief van de Kamers van Koophandel, samen met VNO-NCW en MKB-Nederland en ondersteunt mkb-ondernemers bij hun strategisch besluitvorming, dilemma’s bij het nemen van beslissingen, (familiale) opvolgingsproblematiek en bij de ordening en het inzichtelijk houden van hun bedrijfsprocessen.

Sparring Partner

De mensen van de Stichting hebben veel ervaring als (ex)ondernemer en treden graag en zeer betrokken op als sparring partner, coach en adviseur voor de mkb-ondernemers. Meer dan 110 mkb-ondernemers maken al gebruik van zo’n sparring partner en zeggen: ’Hadden we het maar eerder gedaan’.


Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!