Ondernemen met een sociaal hart

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Tilburg

Het Brabants expertisecentrum voor socialer ondernemen (BESO) looft een prijs uit voor de meest sociale ondernemer. Nomineren kan tot 10 november.

Ondernemen met een sociaal hart

De hoofdprijs voor de Brabantse ondernemer met een sociaal hart is 1.500 euro. De nummers 2 en 3 krijgen respectievelijk 1.000 euro en 500 euro aan prijzengeld. Eind november vindt de uitreiking plaats.

Ondernemingen met een winstoogmerk die mensen met een beperkte productiviteit aannemen kunnen meedingen naar de prijs. Het belangrijkste criterium voor deelname is dat de aandacht voor socialer ondernemen duurzaam moet zijn.
Publiek bepaalt mee

Het is de tweede keer dat BESO deze prijs uitreikt. Dit jaar wordt het publiek uitgenodigd hun mening over de inzendingen kenbaar te maken. Van elke inzending wordt een korte samenvatting op de website van BESO geplaatst. Via de website, LinkedIn en Twitter zijn reacties welkom en deze worden meegewogen bij de selectie. Uit alle inzendingen worden 3 bedrijven geselecteerd die voor een deskundige jury uit de doeken doen waarom zij de Brabantse ondernemer met een sociaal hart zijn. Op basis van die gesprekken bepaalt de jury de uiteindelijke de winnaar.

BESO, Brabants Expertisecentrum Socialer Ondernemen is een initiatief van Wissenraet Van Spaendonck en TNO. BESO wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Brabant.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!