Ondernemerawards gemeente Apeldoorn uitgereikt

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW Midden

De winnaars van het Business Event gemeente Apeldoorn zijn bekend. Maandagavond 29 september vond het Business Event gemeente Apeldoorn plaats in het Theater & Congrescentrum Orpehus.

Ondernemerawards gemeente Apeldoorn uitgereikt

De prijs voor Rabo Starter van het Jaar ging naar Hospitainer van Rolof Mulder. In de categorie MKB en Detailhandel ging de award naar Gé Hendricksen van Banketbakkerij Maassen. In de derde categorie Industrie en Dienstverlening, mocht Emmy en Erik Hollander van Hollander Techniek de award mee naar huis nemen.

De avond werd gepresenteerd door tv-presentator en cabaretier Ruben Nicolai. Ad rem en geïnteresseerd interviewde hij de negen genomineerden, hij bleek een echte entertainer.

Genomineerden

Om 19:15 uur werden de genomineerden voorgereden in prachtige auto’s van Wensink naar de rode loper, waar ze verwelkomd werden door de jury, college van de gemeente Apeldoorn, businesspartners en overige betrokkenen bij het Business Event gemeente Apeldoorn. Om 20:00 uur begon het officiële programma. Dit jaar was er gekozen voor een nieuwe opstelling op het podium. De genomineerden zaten met Ruben Nicolai, juryvoorzitter Angelique Hommes en de prijsuitreiker aan een grote tafel en gingen zo het gesprek met elkaar aan. Na het officiële programma was er de gelegenheid voor alle aanwezigen om te netwerken en zakelijke contacten te leggen.

Categorie Rabo Starter van het Jaar

In de categorie Rabo Starter van het Jaar reikte Edwin Boekhorst, van Rabobank Voorst, de award uit aan Rolof Mulder. De jury bepaalde voor 50% wie de winnaar in deze categorie was. De overige 50% werd door het publiek bepaald. Middels stemmen via sms werd duidelijk dat Hospitainer de winnaar was. De overige genomineerden in de categorie waren Passtore en Traiteur Delicat.

Na deze categorie kwam Henry van Hattem, namens Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs, op het podium. Zij hebben de financiële quick-scan uitgevoerd onder de genomineerde bedrijven. Tevens verlootten zij een ballonvaart onder de aanwezigen die een visitekaartje hadden achter gelaten.

MKB en Detailhandel / Industrie en Dienstverlening

Wethouder van de gemeente Apeldoorn Olaf Prinsen werd uitgenodigd aan tafel om de award in de categorie MKB en Detailhandel uit te reiken. Juryvoorzitter Angelique Hommes maakte bekend dat Banketbakkerij Maassen de winnaar was. Naast Banketbakkerij Maassen waren ook Arroca B.V./Asiades en Agrozone genomineerd. De award in de categorie Industrie en Dienstverlening werd uitgereikt door Dries Crama, voorzitter VNO-NCW Stedendriehoek, aan Emmy en Erik Hollander. Naast de winnaar Hollander Techniek, waren Van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel en Divitel genomineerd in deze categorie.

VNO-NCW Midden feliciteert nogmaals de vier leden van VNO-NCW Stedendriehoek AgrozoneDivitel en Van der Valk Hotel Apeldoorn met hun nomitatie en natuurlijk ook de uiteindelijke winnaar in de categorie Industrie en Dienstverlening Hollander Techniek!

Samenwerking

Het Business Event gemeente Apeldoorn werd georganiseerd door Network Business Events in samenwerking met hoofdsponsor Rabobank Apeldoorn en omgeving, official partner Visser & Visser Accountants en Belastingadviseurs, gemeente Apeldoorn, VNO-NCW Midden, businesspartners, commissieleden en de ondernemersverenigingen en bedrijfkringen uit de gemeente Apeldoorn.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!