Ondernemers in Eindhoven steeds duurzamer

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Gemeente Eindhoven

Op maandagavond 8 juni werd voor de zesde keer het Keurmerk Duurzame Ondernemer uitgereikt. 40 ondernemers in Eindhoven ontvingen uit handen van wethouder Staf Depla de gouden, zilveren en bronzen keurmerken.

Ondernemers in Eindhoven steeds duurzamer

In totaal zijn er maar liefst 13 gouden, 23 zilveren en 4 bronzen winnaars.

Samenwerking is onze kracht

Wethouder Staf Depla: "Met het keurmerk willen wij ondernemers en bedrijven, die duurzaam ondernemen hoog in het vaandel hebben staan, belonen en in het zonnetje zetten. Daarnaast is het ook een mooie stimulans voor andere ondernemers om aan de slag te gaan met het thema. Deze avond brengt ondernemers bij elkaar. Zij kunnen elkaar ontmoeten en kennis uitdelen. In 2045 in Eindhoven energieneutraal. Dat is onze duidelijke ambitie. Dat lukt alleen als iedereen daaraan bijdraagt en de handen ineen slaat. Het is belangrijk om met enthousiaste bedrijven in de stad meters te maken om een duurzame stad te realiseren. Samenwerking is onze kracht.” Het Keurmerk Duurzame Ondernemer is een initiatief van de gemeente Eindhoven en het MKB Eindhoven.

Co-creatie

Het keurmerk is een goed instrument om te laten zien welke bedrijven duurzaam ondernemen en welke ondernemers de winstkansen benutten van nieuwe duurzame verdienmodellen. Maar het brengt ook ondernemers bij elkaar, wat eventueel weer kan leiden tot co-creatie en nieuwe businessmodellen. Een mooie kans om je als duurzame ondernemer op de kaart te zetten. Kijk voor meer informatie over het Keurmerk Duurzame Ondernemer op www.eindhoven.nl/duurzaamkeurmerk.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!