Ondernemers met internationale ambities gezocht

Nederlandse midden- en kleinbedrijven met internationale ambities kunnen zich weer inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds 2020 (OHMF). Uit alle deelnemers selecteert het fonds tien winnaars, die zij een jaar lang ondersteunt bij het opzetten en uitbreiden van een internationaal netwerk.

Ondernemers met internationale ambities gezocht

De initiatiefnemers achter het fonds zijn ING, evofenedex, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 Prijzenpakket voor kleine en grotere mkb-ondernemingen

Als winnaar van het OHMF ontvang je een prijzenpakket, onder andere bestaande uit een-op-een-hulp van ambassades en (digitale) gesprekken met ambassadeurs, deelname aan een fysieke of digitale handelsmissie en een zakenpartnerscan. Zowel kleine als grotere mkb-ondernemingen kunnen meedingen naar de prijs. Daarbij is het niet van belang of je reeds succesvol bent in meerdere markten of nog de eerste stap gaat zetten in het buitenland. Inschrijven voor deze ondernemersprijs kan kosteloos via de website van het fonds. Na sluiting van de inschrijving op 2 november 2020 worden dertig genomineerden geselecteerd. Na een zorgvuldige selectieprocedure worden uiteindelijk eind januari 2021 de tien OHMF-winnaars bekendgemaakt.

Ondernemen over de grens

Het Oranje Handelsmissiefonds is opgericht in 2013 en heeft sindsdien al meer dan 70 ondernemers ondersteund met een persoonlijk programma om voet aan de grond te krijgen in het beoogde exportland. Hieronder vallen succesvolle bedrijven als EARTH Concepts, Difrax, Dopper, Milestone Cards, Somnox en Tony’s Chocolonely. Sommige ondernemers realiseerden dankzij het fonds binnen één jaar hun eerste buitenlandse order.

Meer informatie over MKB Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!