Ondernemers Trofee Veldhoven 2010 naar Gebr. van Hout

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Kliknieuws

Gebr. van Hout heeft de Ondernemers Trofee Veldhoven 2010 uit handen van Burgemeester Jack Mikkers in ontvangst mogen nemen. Met deze trofee wil de Rabobank Eindhoven-Veldhoven toonaangevend ondernemerschap belonen en stimuleren.

Ondernemers Trofee Veldhoven 2010 naar Gebr. van Hout

De trofee werd door een onafhankelijke jury toegekend aan Gebr. van Hout voor toepassing van vernieuwende technieken, op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en haar betrokkenheid bij Veldhoven. “Wij zijn niet alleen trots op deze erkenning van onze mensen, maar zeker op ons bedrijf en de ontwikkeling welke wij met zijn allen in de afgelopen decennia hebben doorgemaakt. Onze initiatieven op gebied van duurzame oplossingen, kosten besparen en vooruitdenken voor onze klanten worden hiermee erkend“, aldus Jan van Hout, directeur Gebr. van Hout.

Ruimschoots verdiend
Gebr. van Hout is al bijna 75 jaar gevestigd in Veldhoven en heeft haar sporen ruimschoots verdiend. Jan van Hout begon in 1936 als koperslager in de Kromstraat. In 1959 kwam Jan van Hout (sr.) als 14-jarige vervolgens thuiswerken om het vak van loodgieter te leren. In 1997 is de derde generatie, ook Jan van Hout, toegetreden in dit familiebedrijf. Jan van Hout sr. heeft samen met zijn broers de dienstverlening uitgebreid met diverse disciplines zoals luchtbehandeling, koudetechniek, klimaattechniek en meet- en regeltechniek. Inmiddels is dit alles uitgebreid met duurzame oplossingen. Volgens Jan van Hout sr. kan Gebr. van Hout haar grote kracht hierin kwijt: “De installaties die wij ontwerpen, fabriceren en onderhouden, worden ingezet om in een gebouw comfort, klimaat en energie te beheersen. Aangezien wij veelal rechtstreeks voor onze klant werken is het mogelijk integraal te ontwerpen en daarmee kosten te besparen. Het is prachtig om te zien dat wij door onze kennis en ervaring dergelijke complexe problemen voor onze klanten kunnen oplossen”.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!