Ondernemers weten weg naar InvesteringsPlein te vinden

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Brabantse Ontwikkelings Maatschappoij

Het InvesteringsPlein, dat de BOM op haar website heeft ingericht voor ondernemers die op zoek zijn naar financiering, wordt druk bezocht.

Ondernemers weten weg naar InvesteringsPlein te vinden

Ondernemers en co-investeerders kunnen op het InvesteringsPlein terecht voor meer informatie maar ook de investeringscheck wordt veelvuldig ingevuld. Bij deze check kunnen ondernemers een vragenlijst invullen die snel inzichtelijk maakt of ze hun businessplan kunnen aanleveren. Binnen 3 werkdagen wordt er dan contact met ze opgenomen door een investmentanalist of zij eventueel in aanmerking kunnen komen voor financiering.

Diverse mogelijkheden

De investmentmanagers van de BOM maken nauwkeurige overwegingen of de ondernemers met hun aanvraag passen binnen de criteria die zijn opgesteld voor de verschillende fondsen die de BOM onder haar beheer heeft. Groot voordeel voor de aanvrager hierbij is dat de BOM de verschillende mogelijkheden bij de verschillende fondsen onderzoekt en bepaalt vanuit welk fonds de mogelijke financiering zal plaatsvinden.

Brabantse innovaties

De BOM richt zich op Brabant-gerelateerde innovaties die nationaal of internationaal het verschil kunnen gaan maken, die hun toepassing hebben binnen een van de zes Brabantse topsectoren en die beantwoorden aan de maatschappelijke opgaven waar wij momenteel voor staan, zoals slimme mobiliteit, een duurzame agrofoodketen, gezond ouder worden (zorgeconomie) en duurzame energie.

Voor meer informatie www.bom.nl/investeringsplein. De fondsen Brabant zijn ondergebracht door de Provincie Noord Brabant bij de BOM. Voor meer informatie hierover verwijzen wij U graag naar de website van de Provincie.

Meer informatie over BOM, Brabantse Ontwikkelings Maatschappij:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!