Ondernemersavond bij Gemeente Sint-Michielsgestel

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Sint-Michielsgestel

De gemeente Sint-Michielsgestel nodigt u van harte uit om gezamenlijk met collega-ondernemers van gedachten te wisselen over de inhoud van zowel de economische visie als het economisch actieplan via een speciale ondernemersavond.

Ondernemersavond bij Gemeente Sint-Michielsgestel

De ondernemersavond is op dinsdagavond 28 mei van 20:00 uur tot 22:00 uur.in Den Durpsherd, Kerkwijk 61, 5258 KB Berlicum. Buck Consultants International begeleidt deze avond.

Programma

De ontvangst is vanaf 19:45 uur. Om 20:00 uur start Buck Consultants International met een korte presentatie over de huidige economische situatie en ambities. Daarna wordt aan ondernemers input gevraagd voor nadere uitwerking van inhoudelijke thema’s en acties. Thema’s zijn bijvoorbeeld Toerisme, Recreatie & buitengebied, Kernen & Middenstand, Vestigingsklimaat (denk aan arbeidsmarkt, werklocaties, e.d.), Dienstverlening naar bedrijven.

Deelnemen

Als ondernemer geeft u vorm en inhoud aan de economie van de gemeente Sint-Michielsgestel. Uw mening is dan ook van groot belang. Dus:

  • Hebt u ideeën over belangrijke economische thema’s in de gemeente?
  • Zijn er specifieke punten waar u als ondernemer tegenaan loopt?
  • Zijn er concrete acties die in de gemeente opgepakt moeten worden?
  • Wilt u meewerken aan één of meerdere acties?

Meld u aan, uiterlijk tot en met vrijdag 24 mei, per e-mail via e.henkelman@sint-michielsgestel.nl . Doe dit snel om zeker te zijn van uw plek. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.

Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u toch uw bijdrage leveren? Dat kan gedurende het hele traject via de virtuele ideeënbus.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!