Ondernemersavond op 23 maart proeft van AgriFood

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Gemeente Sint-Michielsgestel

De ondernemersverenigingen van Sint-Michielsgestel, Berlicum en Gemonde organiseren samen met de gemeente en de Rabobank Hart van de Meierij op 23 maart a.s. een avond voor ondernemende inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel.

Ondernemersavond op 23 maart proeft van AgriFood

Deelnemers kunnen die avond proeven van de innovatie, bedrijvigheid en samenwerking binnen de Agrifoodsector. Presentaties en sprekers zorgen voor een smakelijke en inspirerende bijeenkomst. De ondernemersavond is op 23 Maart 2015 om 19.30 uur in De Ruwenberg Hotel|Meetings |Events te Sint- Michielsgestel.

Rondom de keukentafel

Noord-Oost Brabant wil in 2020 de topregio in AgriFood zijn. Reden voor de ondernemersverenigingen en de gemeente om op de jaarlijkse ondernemersavond twee toonaangevende sprekers uit deze branche uit te nodigen: Elies Lemkes, algemeen directeur van ZLTO en Bob Hutten, directeur Hutten. Beide verzorgen een aansprekende korte presentatie en gaan daarna aan de keukentafel in gesprek met Theo Verbruggen, verslaggever NOS en Omroep Brabant.

Verbinden

Elies Lemkes-Straver houdt het bord van morgen tegen het licht. Ze is algemeen directeur van de agrarische ondernemersvereniging ZLTO. ZLTO verenigt boeren en telers op ondernemerschap, nieuwe marktconcepten en eigentijdse samenwerkingsvormen om ook morgen overheerlijke voedselproducten op het bord te leggen. Elies smeedt daarbij verrassende verbindingen tussen agrifood, hightech, cultuur en design. Zo werkt Elies dagelijks middenin het veld aan een goede voedingsbodem voor morgen.

Talentontwikkeling

Bob Hutten vertelt over (Agri)Food en wat deze ontwikkeling voor elke ondernemer kan betekenen. De directeur-eigenaar van cateringbedrijf Hutten is gefocused op vernieuwing van voeding en werkt samen met 24 lokale boeren. Hutten wil ook een duurzaam groeiplatform voor talent zijn en gaat voor het geluk van samenwerkers, opdrachtgevers en omgeving. Bob Hutten zal zijn presentatie larderen met kenmerkende anekdotes.

Nieuwe concepten

Originele demonstraties in de foyer van Hotel de Ruwenberg van studenten van de HAS in ‘s Hertogenbosch en van de Ondernemers van het jaar van Berlicum en Sint-Michielsgestel maken deze ondernemersavond compleet.

Aanmelden

Bent u actief als ondernemer en woonachtig in de gemeente Sint Michielsgestel dan bent u van harte welkom op op maandag 23 maart 2015 in Hotel de Ruwenberg. Ruwenbergstraat 7, 5271 AG, Sint Michielsgestel. U kunt zich aanmelden door vóór 14 maart te mailen naar: watetenwemorgen@ondernemersvereniging.nl

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!