Ondernemersbeurs Drimmelen goed bezocht

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Drimmelen

Woensdag 15 oktober was het een drukte van belang in The Pub and Churchill in Made. Op initiatief van Open Coffee Drimmelen en het Bredase bedrijvennetwerk Brabants Genoegen werd voor de eerste keer in de gemeente Drimmelen een ondernemersbeurs gehouden.

Ondernemersbeurs Drimmelen goed bezocht

Wethouder Hans Kuijpers sprak een krachtig openingswoord waarna een ieder zijn weg vond tot actie. Maar liefst 33 bedrijven presenteerden zich. Van golfbaan tot verzekeringen, van hotel tot financieel adviseer, van uitvaartzorg tot (sport en bedrijfs) kleding, van bedrijfsfilmproductie tot op maat sportclub. Kortom een heel divers aanbod voor zowel de consument als voor het maken van bedrijfscontacten onderling.

De beurs was absoluut geen statisch geheel. Vele bedrijven zorgden voor actie. Hoeveel golfballen in de vaas? Laat je masseren op de stoel bij Loes. Op deze locatie een green screen laten maken met wisselende achtergronden behoorde ook tot een mogelijkheid. En wat een belangstelling had de mentalist. Ook al stond je er met je neus bovenop…hij liet ons allemaal versteld staan. De beurs was een onverwacht succes en zeker voor herhaling vatbaar!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!