Ondernemersbijeenkomst ‘Op weg naar Personalised Food’

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Ondernemerslift+

Op 24 maart a.s. organiseert AgriFood Capital in samenwerking met Foodpark Veghel en OndernemersLift+ een inspirerende bijeenkomst bij Hutten in Veghel over de kansen en mogelijkheden van doelgroepenvoeding.

Ondernemersbijeenkomst ‘Op weg naar Personalised Food’

Deze bijeenkomst vindt plaats binnen het programma Food to Fit, het innovatieprogramma voeding en gezondheid van AgriFood Capital.

Aan de hand van inspirerende inleidingen, praktijkcases en interactieve werksessies krijgt de MKB-ondernemer een helder beeld van de mogelijkheden die de voedings- en gezondheidssector in Noordoost-Brabant biedt, evenals een goed inzicht in hoe deze te verzilveren. De bijeenkomst is zowel geschikt voor de ondernemer die al voedingsproducten voor specifieke doelgroepen produceert of ontwikkelt, als voor degene die op dit terrein op zoek is naar nieuwe business-mogelijkheden.

Programma en aanmelden

De ondernemersbijeenkomst start om 14.00 uur met een inleiding over Personalised Food door Gaston Remmers, bureau Buitenkans. Na een presentatie over de praktijk van doelgroepenvoeding door Albert Zwijgers, innovatiemakelaar Topsector Agri&Food/AgriFood Capital, gaan de deelnemers aan de slag met een praktijkcase: Foodsquad. Ook pitchen HAS studenten hun vernieuwende concepten.

Ga voor het volledige programma naar de website Food to Fit.

Meer informatie over OndernemersLift+:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over HAS Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!