Ondernemersbijeenkomst over inkoopbeleid gemeente Woensdrecht

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Woensdrecht

De gemeente Woensdrecht organiseert op 15 april een avond in het teken van het gemeentelijk inkoopbeleid. Ondernemers krijgen uitleg over de wetgeving en spelregels omtrent inkoop en er is ruimte voor een dialoog.

Ondernemersbijeenkomst over inkoopbeleid gemeente Woensdrecht

Wethouder Groffen zegt: “We geven onze lokale ondernemers graag meer informatie over ons inkoopbeleid. Wat kunnen we samen doen, wat verwachten wij van  de ondernemers, wat kunnen we samen verbeteren? We hopen dat er veel ondernemers aanwezig zullen zijn. Het biedt een goed aanknopingspunt voor een vervolg in de vorm van een speeddate-avond waar ondernemers kennis kunnen maken met medewerkers van de gemeente die verantwoordelijk zijn voor inkoop- en aanbesteding.”

Programma

Het programma start met een inloop vanaf 19.15 uur. Vervolgens wordt er een presentatie gegeven over de wet en regelgeving, de zogenaamde spelregels. Deze regels worden vertaald naar het lokaal niveau. Na de uitleg over het beleid vindt er interactie plaats op basis van stellingen. Erna en tussendoor is er tijd om te netwerken. De avond vindt plaats in het gemeentehuis, Huijbergseweg 3 te Hoogerheide.

Aanmelden

Ondernemers kunnen zich voor 12 april a.s. per mail voor deze avond aanmelden bij de bedrijfscontactfunctionaris/beleidsmedewerker economische zaken. Dit kan per e-mail: k.hendrikx@woensdrecht.nl of telefonisch via 140164.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!