OndernemersCongres in Almelo trekt ruim 1000 ambitieuze ondernemers

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: MKB Midden

Ambitie. Dat is het centrale thema van de OndernemersCongressen die MKB-Nederland en ING in acht sterke regio’s organiseren. Op donderdag 14 juni strijkt het OndernemersCongres voor de regio Twente neer in het Theaterhotel in Almelo.

OndernemersCongres in Almelo trekt ruim 1000 ambitieuze ondernemers

Gedurende de dag worden ruim 1000 ondernemers uit het oosten van Nederland geïnspireerd en geïnformeerd door topsprekers en specialisten. Hans Biesheuvel zal op het podium ingaan op de politieke actualiteiten, zoals het lenteakkoord. Wat is de visie van Nederland hierop en hoe kunnen ondernemers inspelen op de veranderende economische situatie?

De OndernemersCongressen zijn een plek van inspiratie en netwerk voor het midden- en kleinbedrijf. Ook ontvangen ondernemers hier over talloze ondernemersthema’s, zoals financiering, internationaal ondernemen en online ondernemen, informatie die ze direct kunnen toepassen in hun eigen bedrijf. Dit praktische element in combinatie met de inspiratie en de mogelijkheid om interessante collega-ondernemers te ontmoeten, maakt het evenement tot een dag die ondernemers al jaren als erg nuttig ervaren.

Topondernemers op het podium

Naast de stand van zaken op de politieke actualiteiten door Hans Biesheuvel, zullen topondernemers Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl) en Casper Peeters (Xsens) vertellen hoe zij internationaal succesvol zijn geworden en legt internetgoeroe Danny Mekic uit waarom het voor bedrijven essentieel is online actief te zijn. Gedeputeerde Theo Rietkerk (Economie, Energie en Innovatie ) zal op het podium de investeringsplannen van de provincie Overijssel toelichten. Ruim een half miljard aan investeringen in innovatie en energie zal er de komende jaren de provincie ingaan. Ook wordt ingegaan op mkb-vriendelijk aanbestedings-beleid in Twente en het project Nieuwe Energie in Bedrijf in Twente, waar voor ondernemers veel kostenbesparingen mogelijk zijn. Ondernemer en tv-presentator Humberto Tan is de host tijdens het ochtendprogramma.
In de middag nemen ondernemers deel aan sessies en workshops over verschillende relevante thema’s. Deze worden verzorgd door topsprekers als Pieter van den Hoogenband, Annemarie van Gaal, Marc Lammers, Jan van Setten, Arko van Brakel en Koen Gonnissen. De dag wordt afgesloten met een business borrel waar ondernemers uitgebreid kunnen netwerken.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!