Ondernemersfonds Altena wellicht van start

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Woudrichem

Op 22 oktober wordt er een informatiebijeenkomst gehouden over het opstarten van een ondernemersfonds voor ondernemers in het Land van Heusden en Altena.

Ondernemersfonds Altena wellicht van start

Op maandag 22 oktober 2012 wordt er vanaf 19.30 uur in de Almkreek te Almkerk een bijeenkomst gehouden voor ondernemers en vertegenwoordigers van non-profitinstellingen uit het gehele Land van Heusden en Altena over de eventuele oprichting van een Ondernemersfonds Altena. Met zo’n fonds kunnen ondernemers en instellingen collectief initiatieven ter bevordering van het ondernemersklimaat realiseren.

Tijdens de informatieavond wordt de werking van het ondernemersfonds toegelicht en kan men vragen stellen en reageren op het plan om een Ondernemersfonds Altena op te richten.

Onderzoeksbureaus zijn in opdracht van het Economisch Platform Altena bezig met het opstellen van een rapport over het draagvlak onder ondernemers en instellingen voor een dergelijk fonds. Uiteraard worden de opmerkingen en kanttekeningen die tijdens de informatieavond naar voren komen, verwerkt in het rapport. Het Economisch Platform Altena hoopt dan ook dat zoveel mogelijk ondernemers en instellingen de avond bijwonen.

Vanaf 19.30 uur is iedereen welkom in de Almkreek, Hoekje 7b te Almkerk, om de avond over het Ondernemersfonds bij te wonen. Het programma start om 20.00 uur.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!