Ondernemersfonds Nijmegen open voor nieuwe aanvragen

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Ondernemersfonds Nijmegen

Bent u een ondernemer en bent u van plan om een project te ontwikkelen op het gebied van een van de economische speerpunten van Nijmegen, dan is het Ondernemersfonds Nijmegen iets voor u.

Ondernemersfonds Nijmegen open voor nieuwe aanvragen

Het fonds is gericht op het verbeteren van het ondernemersklimaat van de Nijmeegse stad en biedt financiële ondersteuning voor projecten op het gebied van toerisme, energie en milieu, health en technology en semiconductor. Daarnaast biedt het financiële ondersteuning aan werklocatiemanagement, binnenstadpromotie en het Huis voor de Binnenstad.

Economisch rendement Nijmegen

In 2012 is ruim € 800.000,- toegekend aan projecten die, conform de doelstelling van het Ondernemersfonds, economisch rendement opleverden voor meerdere ondernemers. Zoals bijvoorbeeld investeringen in verbetering van het imago en de identiteit van de Waalkade door de ondernemers aldaar, investeringen in een collectief beveiligingssysteem van de 5 grootste Nijmeegse bedrijventerreinen en de plannen voor een bruisende water- en oeversportcampus aan de overkant van de Waal. Een bijzonder project dat de toeristische en recreatieve functie van de toekomstige nevengeul en het eiland Veur-Lent zal versterken door de komst van hostels, horeca, sportevenementen en allerlei andere commerciële bedrijvigheid. Kortom, bijzondere projecten die recht doen aan het uitgangspunt van het Ondernemersfonds: ‘voor en door ondernemers’.

U kunt tot en met 31 augustus 2013 subsidieaanvragen indienen bij het Ondernemersfonds Nijmegen via www.ondernemersfondsnijmegen.nl. Hier kunt u ook informatie vinden over de aanvraagprocedure en voorwaarden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de coördinator Petra Kerkhof.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!