home » nieuws » Industrie »

Ondernemersforum Maakindustrie 2013

  • Industrie
  • Bron: DNHK

Is Nederland op de verkeerde weg? Wat moet er verbeteren? Het ‘Ondernemersforum Maakindustrie 2013’ brengt ondernemers en vertegenwoordigers van werkgeversverenigingen bij elkaar.

Ondernemersforum Maakindustrie 2013

Nederland is een toonaangevend industrieland. Om onze goede concurrentiepositie te behouden is een versterking van het industriebeleid echter noodzakelijk. Het topsectorenbeleid leek een stap in de goede richting te zijn. Toch zijn er nog steeds knelpunten. Industriële bedrijven worden niet altijd voldoende gehoord.
 
Is Nederland op de verkeerde weg? Wat moet er verbeteren? Het ‘Ondernemersforum Maakindustrie 2013’ brengt ondernemers en vertegenwoordigers van werkgeversverenigingen bij elkaar. Hoe kunnen we in Nederland de industriële randvoorwaarden verbeteren? Hoe kan innovatie worden gestimuleerd? Hoe kan Nederland nog beter aansluiten op het Duitse succes? Wij nodigen u van harte uit om met onze topsprekers mee te discussiëren en uw grensoverschrijdende contacten uit te breiden.
 
Sprekers tijdens het forum zijn onder andere Bernard Wientjes (VNO-NCW), Ineke Dezentjé Hamming (FME) en Kees Verhoeven (D66). Na een keynote speech door Frits van Hout (ASML) zullen zij onder leiding van Suzanne Bosman (RTL nieuws) ingaan op het topsectorenbeleid, de innovatiekracht van de Nederlandse maakindustrie, het tekort aan technische vakkrachten en de samenwerking met Duitsland.
 
Het ondernemersforum wordt gehouden bij ASML, De Run 6501 (gebouw 7) in Veldhoven.
 
U kunt zich tot uiterlijk 12 april 2013 online aanmelden via www.dnhk.org in het menu evenementen. Na de aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving. Deelname is kosteloos. Voertaal is Nederlands. Voor vragen kunt u contact opnemen met de DNHK , Lars Gutheil, tel. 070 3114 157, e-mail l.gutheil@dnhk.org

Meer informatie over ASML NETHERLANDS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!