Ondernemersgala Halderberge op 6 april

 • Regionale ontwikkeling
 • Bron: Gemeente Halderberge

Op zaterdag 6 april 2013 wordt het vijfde OndernemersGala Halderberge georganiseerd in de Kapel van St. Louis achter het voormalige Hotel Tivoli. Het belooft een spetterende avond te worden.

Ondernemersgala Halderberge op 6 april

De winnaars van 2012, Anne Celeste Collection uit Oudenbosch en Tebecon uit Oud Gastel.

Deze netwerkavond voor ondernemers uit de regio Halderberge staat geheel in het teken van de verkiezing Beste Ondernemer van het Jaar 2013 in Halderberge.

Naast het officiële deel biedt de avond u volop kans om te netwerken in een unieke ambiance met een heerlijk diner, ondersteund met een diverse optredens van bekende artiesten. Vorig jaar ging die titel naar Koos van de Klundert van Tebecon en Anne Celeste van Anne Celeste Collection.

De organisatie van het Ondernemersgala Halderberge heeft de 9 bedrijven bekendgemaakt die kans maken op de titel 'Beste ondernemer van het jaar 2013'. De kanshebbers zijn verdeeld over 2 categorieën

Business to Consumer – de Rabobank MKB prijs

 • Mobile Drome & Partners
 • Sportpunt Hoeven
 • Golden Tulip De Reiskoffer
 • KIA dealer Hoeven
 • Kluswijs Oudenbosch

Business to Business

 • Solipharma
 • Mammoet Road Cargo
 • Informa Nederland B.V.
 • Steur Industrial Coating

De opbrengst van de avond gaat naar de bestrijding van laaggeletterdheid in Halderberge, in samenwerking met de Stichting Lezen & Schrijven te bepalen.

Bestrijding laaggeletterdheid

In Nederland zijn naar schatting anderhalf miljoen volwassenen laaggeletterd. Zij kunnen onvoldoende lezen, schrijven en rekenen en daardoor is het voor hen minder gemakkelijk om goed te functioneren in het dagelijks leven. Ook in Halderberge komt laaggeletterdheid voor. Laaggeletterden kunnen hun probleem vaak goed verbergen. Daarom is het ook zo'n complex probleem. Stichting Lezen & Schrijven werkt er intensief aan om laaggeletterdheid bespreekbaar te maken en concrete projecten op te zetten om bijvoorbeeld laaggeletterden verder te helpen naar een cursus.

Stichting Lezen & Schrijven is opgericht met als doel: het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid op zowel de korte als de lange termijn.

Initiatiefnemers

Dit initiatief is mede tot stand gekomen door de medewerking van Gemeente Halderberge, OndernemersKring Halderberge, Studio iBiZZ, Kamer van Koophandel Zuidwest-Nederland, Kiwanisclub Halderberge en Lionsclub Halderberge. Hoofdsponsor van deze avond is de Rabobank West-Brabant Noord.

De dresscode voor de avond is gala. Voor meer informatie of kaartverkoop kunt u terecht op de site www.ondernemersgala.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!