OndernemersLift en Business Energy zetten samenwerking voort

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Ondernemerslift

Unieke samenwerking voor commerciële en financiële support voor innovatieve ondernemers.

Mede dankzij het succes in 2010 organiseren OndernemersLift en KvK Brabant in samenwerking met Business Energy in 2012 weer een viertal Business Energy Clinics om ondernemers commercieel en financieel sterker te maken. De ondernemer gaat samen met maximaal 9 andere ondernemers werken aan zijn/haar doelstellingen voor 2012-2013. Met gemeenschappelijke trainingen en e?e?n-op-e?e?n business coaching ondersteunen deze Clinics de ondernemer bij het realiseren daarvan.

De Business Energy Clinics vinden verdeeld over het najaar plaats. Tijdens de e?e?n-op-e?e?n business coaching wordt de voortgang op het commerciële, technische en financiële vlak besproken. Op basis van tussentijdse rapportages bepaalt de ondernemer samen met de aanwezige deskundige coaches het plan van aanpak voor de volgende periode. De ondernemers leren daarnaast van de andere ondernemers hoe zij omgaan met hun uitdagingen, tegenslagen en successen.

Deelnemers en data

De Business Energy Clinics worden georganiseerd op 20 september, 8 november en 13 december 2012 (de vierde datum wordt in overleg met de deelnemers bepaald). De Clinics zijn bedoeld voor de innovatieve startende of groeiende ondernemer welke gevestigd is in de regio Noordoost-Brabant. En voor ondernemers die op zoek zijn naar verrijking van commerciële en financiële kennis, netwerk en het versnellen van de groei van hun onderneming.

OndernemersLift Business Award

De best presterende ondernemer ontvangt na afloop van de Clinics een prijs: de OndernemersLift Business Award. Deze award staat symbool voor inventief & innoverend ondernemerschap. Tijdens de laatste Clinic wordt bekendgemaakt welke ondernemer de beste performance heeft neergezet. De winnaar ontvangt een geldbedrag van € 500,00.

Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.ondernemerslift.nl.

Meer informatie over Ondernemerslift+:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over Ontwikkelingsmaatschappij Hattemerbroek:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!