Ondernemerspluim Uden

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: kliknieuws

Welke ondernemer is van onmiskenbare betekenis geweest voor ondernemend Uden, Volkel en/of Odiliapeel? Wie heeft zijn nek uitgestoken, durf getoond en een opvallende prestatie geleverd? Die vragen staan centraal bij de uitreiking van de Ondernemerspluim. Iedereen wordt uitgenodigd om kandidaten voor te dragen. Dit kan tot 1 maart.

De uitreiking van de Ondernemerspluim is een van de hoogtepunten van het compleet vernieuwde businessevent dat op zaterdag 2 april plaatsvindt in Theater Markant. Het feest heeft als thema ‘burlesque’, dat volgens de organisatie te omschrijven is als entertainment met een knipoog; uitdagend, spraakmakend, humoristisch en gewaagd. Dat gedurfde komt ook terug in de ondernemersonderscheiding. De Ondernemerspluim is bedoeld voor een inspirerende persoonlijkheid die van meerwaarde is of was voor het bedrijfsleven in Uden, Volkel en Odiliapeel en daarbij een gezonde dosis lef heeft getoond.
Iedereen krijgt de kans om favorieten voor te dragen voor de Ondernemerspluim. Kandidaten aanmelden kan tot 1 maart via pluim@businesseventsuden.nl. Bij de verkiezing geldt een aantal belangrijke criteria. Zo moet de persoon in kwestie ondernemer zijn (in de profit- of non-profitsector), een stevige binding hebben met de gemeente Uden en een organisatie vertegenwoordigen met een onberispelijke reputatie. Verder draait het om de meerwaarde voor ondernemend Uden en de durf die de ondernemer heeft getoond. Tot slot is het van belang dat de kandidaat een opvallende prestatie leverde op minimaal één gebied, bijvoorbeeld op sociaal, maatschappelijk, economisch of cultureel vlak.
De uitreiking van de Ondernemerspluim is al even spectaculair als het feest zelf. De winnaar wordt op enerverende en verrassende wijze in de spotlights gezet en gaat met een trofee naar huis.
Meer informatie over de Ondernemerspluim, de criteria en het voordragen van kandidaten is te vinden op www.businesseventsuden.nl. Hier is alles te vinden over het ondernemersfeest, zoals de kaartverkoop.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!