Ondernemersspreekuur op 2 september in Woensdrecht

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Woensdrecht

Iedere eerste dinsdag van de maand is er voor ondernemers uit de gemeente Woensdrecht de mogelijkheid om zonder afspraak tussen 19 en 20 uur bij wethouder De Waal binnen te lopen voor het stellen van vragen.

Ondernemersspreekuur op 2 september in Woensdrecht

Het volgende spreekuur is op dinsdag 2 september 2014 in het gemeentehuis van Woensdrecht, Huijbergseweg 3, Hoogerheide. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Overige data in 2014:

  • 7 oktober
  • 4 november
  • 2 december

Het idee om een inloopspreekuur te organiseren is ontstaan in de regio. Verschillende gemeenten passen het ondernemers inloopspreekuur al met succes toe.

De gemeente licht toe: “We willen graag dichtbij onze lokale ondernemers blijven staan en de drempel om langs te komen zo laag mogelijk houden. Ik hoop dat ondernemers de gelegenheid waarnemen om met vragen of opmerkingen bij mij persoonlijk langs te komen. Op de eerste dinsdag van de maand kan dat voortaan zonder afspraak of zonder verdere aankondiging. De rest van de maand kunnen ondernemers vanzelfsprekend ook met vragen, complimenten of klachten bij ons terecht. De bedrijfscontactfunctionaris, Kim Hendrikx, is het eerste aanspreekpunt. Zij helpt graag bij het beantwoorden van vragen en maken van afspraken en is bereikbaar via k.hendrikx@woensdrecht.nl of 0164 - 61 13 45."

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!