Ondernemersstemwijzer Europa in de lucht

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: VNO-NCW

Ondernemers kunnen vanaf vandaag testen welke politieke partij hun voorkeur geniet bij de Europese verkiezingen van 22 mei aanstaande. VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland hebben daarvoor de stemwijzer 'Ondernemersstem' ontwikkeld.

Ondernemersstemwijzer Europa in de lucht

De speciale ‘bedrijvenstemwijzer’ stelt ondernemers in staat om de programma’s van de politieke partijen te vergelijken op ondernemersvriendelijkheid en het beleid op voor hen wezenlijke thema’s. Aan de hand van vijftien uiteenlopende stellingen wordt snel duidelijk welke partij hun eigen ideeën het best benadert. Begrotingsbeleid, arbeidsmarkt, klimaatbeleid, landbouwbeleid en belastingen, het komt allemaal aan de orde.

Belangrijke verkiezingen

VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland hechten grote waarde aan de verkiezingen voor het Europees Parlement. Nu de economische seinen weer op groen staan en voor de gehele eurozone de groeiverwachtingen positief zijn, is het belangrijk dat het bedrijfsleven ook in Europees verband ruim baan krijgt.

Wijzijnvoor.eu

De stemwijzer maakt onderdeel uit van de campagne www.wijzijnvoor.eu die de ondernemersorganisaties volgende week starten om te benadrukken hoe belangrijk Europa is voor onze economie, voor banen en voor welvaart.

Meer informatie over VNO-NCW:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!