Onderneming in Beeld: De Vos & De Rooij Netwerk Notarissen

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: De Vos & De Rooij Netwerk Notarissen

Onderneming in Beeld: De Vos & De Rooij Netwerk Notarissen

Deze keer bij Onderneming in beeld: De Vos & De Rooij Netwerk Notarissen

Website: www.notariskantoorzevenbergen.nl
E-mail: info@notariskantoorzevenbergen.nl

Wat is de core business van De Vos & De Rooij Netwerk Notarissen?
Wij verzorgen maatwerk juridische diensten, ook voor particulieren maar vooral voor bedrijven. Die dienstverlening richt zich nadrukkelijk niet alleen op het "eindproduct" (de akte), maar juist op het advies en de begeleiding op de weg naar dat "eindproduct".

Wat maakt De Vos & De Rooij Netwerk Notarissen uniek?
Uiteraard hebben we de gespecialiseerde kennis in huis om onze zakelijke cliënten goed te kunnen adviseren, of dat nou op het gebied van ondernemingsrecht is, bedrijfsoverdrachten of bijvoorbeeld fiscale advisering bij de aan- of verkoop van bedrijfsonroerend goed, maar daarin zijn we niet uniek. Waarin we ons wel van andere kantoren onderscheiden, is dat we écht verder kijken naar de onderneming en de persoon van onze cliënt, juist om dat persoonlijke maatwerk te kunnen leveren. Dan is het belangrijk dat je je cliënten kent, weet hoe ze werken, bijvoorbeeld om te kunnen adviseren wat voor soort vennootschapsstructuur bij ze past, of hoe een bedrijfsoverdracht aan een volgende generatie het beste opgezet zou kunnen worden.
Waarin we ons ook in proberen te onderscheiden is door helder taalgebruik. Nu ontkom je bij het opstellen van akten niet altijd aan juridisch taalgebruik, maar dan zorgen we er wel voor dat in begrijpelijke taal wordt uitgelegd wat er staat.

Hoe ziet uw kantoororganisatie er uit?
Naast de twee naamgevers van het kantoor, notarissen Albert de Vos en José de Rooij, bestaat het kantoor uit nog acht enthousiaste en deskundige medewerkers die allemaal hun bijdrage leveren aan een efficiënte maar zorgvuldige behandeling van alle zaken.
Het kantoor heeft een platte organisatie, waardoor er korte lijnen zijn.

Hoe ziet u de toekomst voor uw kantoor?
We hebben absoluut niet ambitie om uit te groeien tot een groot kantoor, omdat we dan niet meer zo zouden kunnen werken als nu, met de persoonlijke aandacht voor iedere cliënt. We vinden het belangrijk om bereikbaar te blijven voor onze cliënten.
Bovendien vinden we het zelf veel te leuk om dat persoonlijke contact met onze cliënten te onderhouden.

Meer informatie over SIGNA NOTARISSEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!