Ondersteuning voor agrofood ondernemers bij internationale innovatie

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: KvK

Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie willen meer, meer omzet en een vergroting van het afzetgebied. Om deze doelstellingen te realiseren wordt ook buiten de landsgrenzen gekeken en is uitgebreide voorbereiding nodig, met een betrouwbaar netwerk, kennis van de nieuwe markt en kennis van de technologische mogelijkheden. Van productie en distributiekanaal tot consument.

Ondersteuning voor agrofood ondernemers bij internationale innovatie

Innovatie in de voedingsmiddelenindustrie
Food2Market begeleidt agrofood ondernemers in Nederland, Duitsland en Vlaanderen bij hun innovatietrajecten. Denk daarbij aan het gebruik maken van elkaars apparatuur, een masterclass over distributiekanalen of het ontwikkelen van nieuwe ideeën in samenspraak met de consument, marktdeskundigen of gezamenlijk.

Het streven is om binnen twee jaar 60 ondernemers door het gehele innovatieproces te begeleiden zodat deze ondernemers ook daadwerkelijk nieuwe voedselproducten, ingrediënten, diensten en/of services kunnen introduceren op één van de andere markten dan alleen de thuismarkt.

Food Valley Expo
Maak kennis met Food2Market op de Food Valley Expo. Tijdens de Food Valley Expo op 13 oktober 2011 (www.foodvalleyexpo.nl) in Cinemec in Ede kunnen ondernemers nader kennis maken met de mogelijkheden die Food2Market biedt. Bijvoorbeeld door de lunchbijeenkomst over Food2Market bij te wonen of door vragen over het project te stellen in het Food Valley Café. Daar kunnen experts alle vragen over de markt, over technologische mogelijkheden, distributeurs en klanten over de grens beantwoorden.
Kijk ook op de website www.food2market.nl

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!