Onderzoek naar dienstverlening in nieuwe gemeente Meierijstad

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Gemeente Sint-oedenrode

De gemeenten Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel bieden inwoners, instellingen en bedrijven de gelegenheid om mee te denken over de dienstverlening in de nieuwe gemeente Meierijstad. Dat kan door het invullen van een (digitale) enquête.

Onderzoek naar dienstverlening in nieuwe gemeente Meierijstad

In de enquête komen vragen aan de orde als: ‘moet de toekomstige gemeente Meierijstad inzetten op digitale dienstverlening?’ En: ‘Hoe wilt u betrokken worden bij gemeentelijk beleid?’ De antwoorden op de vragen worden meegenomen bij de verdere ontwikkeling van de toekomstige  dienstverlening. Belangstellenden kunnen de enquête tot uiterlijk 18 mei  invullen via www.startvragenlijst.nl/dienstverlening.

Samenvoeging

De gemeenteraden van Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel hebben besloten om per 1 januari 2017 samen te gaan in de nieuwe gemeente Meierijstad. Ook de provincie is akkoord met deze bestuurlijke en ambtelijke fusie. Het rijk moet nog definitief groen licht geven. Ondertussen wordt ambtelijk hard gewerkt aan het aaneen smeden van de drie organisaties. Een visie op de dienstverlening van de nieuwe gemeente Meierijstad maakt daar deel van uit.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!