ONL organiseert De Nationale Ondernemersdag

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: ONL

Op 10 september organiseert ONL voor Ondernemers de allereerste Nationale Ondernemersdag. Midden op het Plein in Den Haag komen ondernemers bijeen om de politiek wakker te schudden. Ons belangrijkste doel is een zeer aantrekkelijke en concrete agenda namens ondernemend Nederland te presenteren.

ONL organiseert De Nationale Ondernemersdag

Centraal staat: hoe slechten we de huidige groeibarrières in Nederland”.

Op 10 september presenteren we ons Schaduwkabinet en de Schaduwbegrotingonze agenda om Nederland ondernemender en toekomstbestendiger te maken. Door middel van gesprekken met politici en beleidsmakers willen wij de stem van Ondernemend Nederland duidelijker laten klinken en de brug slaan naar de politiek. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: “Van starter naar groeier”, “Familiebedrijven & Regeldruk verminderen doe je zo”, “De toekomst van werk en CAO” en “Onderwijs en ondernemerschap. Deze onderwerpen worden plenair en in break-out sessies besproken. Onze hoofdgast is Premier Mark Rutte, naast een aantal andere keynote sprekers.

We zullen diverse inspiratiesessies verzorgen, organiseren gesprekken met politici en we gaan samen met partners als de Kamer van Koophandel, het Ministerie van Economische Zaken en TEDx Binnenhof aan ondernemers laten zien wat er allemaal mogelijk is in Nederland. Daarnaast starten we hét landelijke netwerk van jonge ondernemers “Jong ONL”.

Financieringsoplossing

Op 9 september lanceren we de nieuwe financieringsoplossing voor ondernemers: DNOB. Deze middag is exclusief voor ONL parlementsleden en participanten. Er vindt een FinanceCorner plaats, er zijn deelsessies met interessante thema’s, een Starter café en een keynote spreker. Wij sluiten de avond af met Late Night ronde tafel gesprekken met politici.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!